Transport si Retururi

Magazinul nostru va pune la dispozitie urmatoarele variante de livrare

  • FanCourier in Bucuresti - 17 lei
  • FanCourier in alte localitati - 20 lei
  • Posta Romana cu 15 lei ( 3 - 4 zile lucratoare )
  • Livrare in 1-2 zile lucratoare de la comanda.


Returul se va face in urmatoarele conditii:

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor la adresa mentionata pe plicul expedierii in max 14 zile lucratoare de la achizitionarea lor fizica.
Produsul poate fi returnat fara nici un fel de motiv numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.
In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata. Banii se vor returna in max 14 zile lucratoare in contul clientului bancar sau prin alte metode stabilite impreuna.
Bijuteriile si hainele , trebuie sa le acordam o atentie deosebita , mai jos voi enumera cateva sfaturi pentru ca bijuteriile d.voatra sa isi pastreze stralucirea si frumusetea :
– Pastrati bijuteria in ambalajul original , intr-un săculeţ pentru bijuterii dintr-un matrerial moale precum catifeaua sau casete speciale de bijuterii pentru a evita zgarieturile.
– Scoateţi-vă bijuteriile inainte de a vă spăla pe maini, de a inota in piscine sau in mare sau inainte de a utiliza produse pentru ingrijirea corpului si a parului, nu utilizati parfumuri, fixative pentru păr, săpunuri si lotiuni, crème , uleiuri deoarece aceste produse ar putea dăuna si reduce durata placajului materialului, de asemenea putand decolora sau atenua strălucirea cristalelor.
– Evitati contactul cu apa fierbinte.
– Evitati loviturile bruste deoarece ar putea cauza zgarieturi si alte daun
-Nu spalati vasele cu bijuteriile pe mana
-Nu bagati bijuteriile in masina de spalat , nu le lasati in soare .
– Sterge bijuteriile cu o carpa speciala sau una moale din bumbac pentru a indeparta impuritatile depuse in timp pe suprafata acestora.
– Scoate-ti bijuteriile inainte de a merge la culcare.
– Important este sa iti pastrezi bijuteriile pe categorii (nu amesteca lantisoare cu perle, sau pietre (semi)pretioase cu obiecte corozive, aur sau argint cu alte bijuterii placate
– Pietrele semipretioase opace (turcoaz, malahit, lapis-lazuli, onix etc.) se curata doar prin stergere cu o carpa umeda. Evita solutiile de sapun, ammoniac, accetona sau alte produse chimice. Deoarece aceste pietre sunt poroase ele absorb respectivele substante care le pot decolor

Pentru curatarea produselor va rugam respectati indicatiile afisate pe eticheta produsului !

Garantia se acorda in urmatoarele cazuri:

Daca este un defect care poate fi inlaturat, produsul va fi schimbat partial sau total. Daca defectul nu poate fi inlaturat datorita naturii disproportionate a acestuia, si inlocuirea produsului nu este posibila, clientul va avea posibilitatea de a primi suma de bani intr-un cont bancar in RON.
Daca este un defect care impiedica folosirea normala a produsului, inlocuirea acestuia sau renuntarea la achizitie.
In cazul defectelor multiple sau repetate, inlocuirea produsului sau renuntarea la achizitie. Reparatia defectului exista atunci cand acelasi defect, care impiedica folosirea normala, a fost inlaturat de cel putin 2 ori in perioada de garantie si a reaparut. Defecte multiple inseamna cel putin 3 defecte care impiedica folosirea normala.
In cazul altor defecte ce nu pot fi inlaturate, si care nu necesita inlocuirea produsului, clientul va avea dreptul la un discount rezonabil sau la renuntarea la achizitie.
Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul e obligat sa faca o sesizare telefonica sau in scris , la sectiunea contact al saitului nostru.
Garantia nu acopera sub nici o forma produsele utilizate/uzate daca nu s-au respectat conditiile de intretinere ale acestora .  
  

  

FILTRARE DUPA PRET

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!